VIDEO Igor Dodon împlineşte astăzi 44 de ani. Preşedintele, felicitat de Putin, Medvedev şi căpitanul aeronavei cu care se întorcea de la Moscova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Dodon împlineşte astăzi, 18 februarie, 44 de ani. Primele felicitări cu acest prilej la adresa preşedintelui Republicii Moldova au venit din partea liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, premierului rus, Dmitrii Medvedev, Patriarhului Rusiei, Kiril, şi inclusiv de la căpitanul unei aeronave a companiei Air Moldova cu care şeful statului se întorcea de la Moscova.

„Este plăcut când echipajul moldovenesc mă felicită cu ocazia zilei mele de naştere. Iată cu aşa dispoziţie mă întorc de la Moscova”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

În felicitarea sa, Vladimir Putin a declarat că este dispus să continue dialogul constructiv cu Igor Dodon pentru dezvoltarea relaţiilor moldo-ruse şi bunăstarea celor două popoare.

În mesajul lui Dmitrii Medvedev se spune că parteneriatul pragmatic moldo-rus este unul de durată şi este în interesul cetăţenilor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite