Viceprimarul Nistor Grozavu şi doi viceminiştri, excluşi din Partidul Liberal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO sputnik.md
FOTO sputnik.md

Partidul Liberal a anunţat în după-amiaza zilei de miercuri, 31 mai, că formaţiunea a decis excluderea şi retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Nistor Grozavu, viceministrul Educaţiei, Elena Cernei şi viceministrul Transporturilor, Sergiu Bucătaru.

Conducerea PL nu a oferit un comentariu vizavi de acţiunea respectivă, însă ţinând cont de faptul că Elena Cernei şi Sergiu Bucătaru sunt acei miniştri care au refuzat să părăsească guvernarea, aşa precum au făcut-o restul liberalilor în contextul reţinerii primarului Dorin Chirtoacă, cel mai probabil acest motiv a stat la baza deciziei.

În cazul lui Nistor Grozavu lucrurile stau puţin altfel. Viceprimarul a fost eliberat miercuri, 30 mai, din arest la domiciliu, iar astăzi a revenit la serviciu, unde a declarat jurnaliştilor că este gata să preia funcţia de primar interimar. 

De asemenea, Grozavu a admis faptul că primarul Chirtoacă ar fi fost reţinut drept urmare a declaraţiilor sale oferite procurorilor. Acest fapt i-ar fi putut supăra pe liberali care au decis să-i retragă sprijinul politic.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite