Usatîi, către Dodon: Ne putem retrage din cursa prezidenţială doar dacă îl vei ruga pe Plahotniuc să ne scoată! VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO colaj Adevărul
FOTO colaj Adevărul

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, afirmă că nu-l va retrage pe candidatul formaţiunii sale la prezidenţiale, Dumitru Ciubaşenco, în favoarea lui Igor Dodon. Politicianul cere să se pună punct acestor speculaţii, după ce presa apropiată socialiştilor ar fi scris că dacă Ciubaşenco s-ar retrage, Dodon ar câştiga din primul tur.

„Tot mai multe speculaţii apar în mass-media, din păcate în cea afiliată socialiştilor, care strigă în toată ţara că Dodon în primul tur câştigă, dacă se retrage Ciubaşenco.

Poate ar trebui toţi să se retragă? Iar unicul candidatul al puterii şi opoziţiei să fie Igor Dodon? Asta nu e corect, asta se numeşte presiune pe cetăţenii care ne susţin pe noi. De aceea solicit să încetaţi cu speculaţiile, cu privire la faptul că Ciubaşenco se va retrage în ultimul moment pentru Dodon.

Noi participăm în alegeri. Noi cunoaştem rezultatele reale ale sondajelor, dar nu acele sondaje care sunt desenate pentru bani. Actualmente ne aflăm pe locul trei, iar dacă ne vom strădui mai bine în ultima săptâmână, vom ieşi în turul doi.

În principiu există posibilitatea de a-l scoate pe Ciubaşenco din alegeri, ca Dodon să rămână singur, precum visează. PSRM se poate adresa la PDM-ul lui Plahotniuc, cu rugămintea de a ne scoate din alegeri, aşa cum a făcut-o în noiembrie 2014”, a declarat Usatîi într-o postare video pe Facebook.

Amintim că ultimul sondaj de opinie, publicat pe 21 octombrie, de către Asociaţia sociologilor şi demografilor, îl dau în calitate de favorit al cursei prezidenţiale pe Igor Dodon cu 40.5%, iar pe Dumitru Ciubaşenco cu 4.4%.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite