Silvia Radu le solicită consilierilor să nu mai întârzie la şedinţele CMC: „Şedinţa să înceapă la ora 10.00, nu la ora 10.30 şi nu la ora 10.45” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul interimar al Chişinăului, Silvia Radu, a declarat miercuri, 8 noiembrie, în cadrul şedinţei CMC amânate din lipsă de cvorum, că este inadmisibil şi inacceptabil ca şedinţele CMC să înceapă mai târziu decât au fost preconizate, pe motiv că aleşii locali au obiceiul să întârzie.

„Aş vrea să profit de această ocazie şi să transmit Biroului Consiliului de Administrare că, la următoarea şedinţă, dacă vom avea cvorum, să-i rugăm pe toţi consilierii să vină la timp la ora 10.00 şi şedinţa să înceapă la ora 10.00, nu la ora 10.30 şi nu la ora 10.45, aşa cum am fost informată de către secretarul Consiliului că se încep şedinţele şi că trebuie să aşteptăm consilierii jumătate de oră după ora stabilită”, a menţionat Silvia Radu.

Potrivit primarului interimar, anume din motiv că aleşii locali sunt plătiţi din bugetul Primăriei, aceştia ar trebui să dea dovadă de mai multă responsabilitate. 

„Primesc un salariu de zece ori mai mare decât salariul mediu al angajaţilor Primăriei. De aceea, ar trebui consilierii să-şi onoreze cel puţin salariile pe care le primesc şi să nu începem la 10.00, iar ei să vină la 11.00 şi pentru asta să primească salarii. Este o adresare personală pe care o fac consilierilor”, a conchis Radu. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite