Silvia Radu îşi încheie activitatea la Primăria Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO sputnik.md
FOTO sputnik.md

Silvia Radu a făcut demersurile oficiale pentru încheierea activităţii sale la Primăria municipiului Chişinău, transmite IPN. Pe o reţea de socializare, Silvia Radu a scris că le mulţumeşte locuitorilor Chişinăului care s-au prezentat la vot şi, în mod special, celor care i-au acordat încredere prin votul lor.

Silvia Radu a menţionat că îşi doreşte foarte mult ca lucrurile să înceapă să se schimbe cu adevărat în Chişinău, fapt pentru care a candidat şi a muncit în cele cinci luni în calitate de primar interimar.

„Cetăţenii trebuie să ceară viitorului primar să muncească pentru oraş şi să lase politica la o parte, doar aşa vom avea parte de schimbări reale în oraş. Vă spun cu certitudine că se pot face lucruri bune pentru oraş, dacă există voinţă şi implicare din partea primarului”, a scris Silvia Radu.

Despre experienţa la cârma municipiului, Silvia Radu spune că a învăţat multe lucruri utile şi că a avut ocazia să cunoască mai bine locuitorii Chişinăului. Totodată, spune că va continua să sprijine modernizarea capitalei şi în activităţile sale viitoare, cu tot ce va putea.

Silvia Radu a candidat independent la alegerile din 20 mai, obţinând 17,65% din voturile chişinăuienilor. În turul doi, care va avea loc în două săptămâni, au acces Ion Ceban (PSRM) şi Andrei Nastase (PPDA). 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite