Sergiu Mocanu explică de ce Dodon va câştiga alegerile: Profilul preşedintelui din capetele moldovenilor este Putin!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară Antimafie, Sergiu Mocanu, susţine că este sigur că Igor Dodon va fi ales în funcţia de preşedinte al Republicii Moldova. Politicianul sugerează faptul că moldovenii nu au avut nevoie de un preşedinte ales de întreg poporul, pe motiv că se ştia că acesta va fi unul după profilul lui Vladimir Putin.

„Alegerile prezidenţiale de duminică nu mai contează. Ele au fost compromise din start, încă de atunci de când a fost deturnat protestul social. Încă de atunci de când lumea a fost dusă spre a alege un preşedinte al Republicii Moldova, ştiind toţi că profilul preşedintelui Republicii Moldova în capetele moldovenilor este Putin. Era absolut firesc ca lumea asta să se gândească, că merge la alegeri să-l voteze pe un Dodon. Dodon şi fără retragerea lui Lupu ajungea preşedinte”, a declarat liderul Mişcării.

Mocanu afirmă că dreapta politică a pierdut alegerile încă la parlamentarele din 2014, doar că atunci Vlad Plahotniuc ar fi furat victoria stângii. (amintim că atunci a fost exclus Partidul Nostru, condus de Renato Usatîi, cu o săptămână înainte de alegeri. Totodată, a fost creat un partid clonă pentru PCRM, care i-a luat acestora 5% din voturi).

„Plahotniuc nu face nimic altceva, decât să-i întoarcă victoria pe care a furat-o în 2014 de la toată partea stângă a spectrului politic, să o întoarcă doar lui Dodon, cu care el poate să se înţeleagă. Asta nu înseamnă că el e foarte fericit că trebuie să se împartă cu Dodon. El până acum credea că nu va împărţi puterea cu nimeni, acum va trebui să o împartă cu Dodon”, a conchis Mocanu.

Sergiu Mocanu a făcut aceste afirmaţii miercuri, 26 octombrie, în cadrul emisiunii sale de pe Youtube.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite