Adevărul Live. Sergiu Mocanu, despre rolul unioniştilor la parlamentarele de la Chişinău şi şansele forţelor proeuropene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Mocanu via Facebook

Liderul Partidului Mişcarea Populară Antimafie, Sergiu Mocanu, este invitatul de luni, 17 septembrie, al emisiunii „Adevărul Live Moldova”. El va vorbi despre şansele partidelor proeuropene de a obţine victoria în faţa socialiştilor lui Igor Dodon, la alegerile parlamentare de la Chişinău.

Sergiu Mocanu va încerca să explice de ce tot mai multe partide din Moldova se declară ca fiind unioniste, care este rolul acestora în menţinerea parcursului proeuropean al ţării, de ce electoratul unionist reprezintă o ţintă atât de importantă pentru politicienii care se afirmă drept proeuropeni.

Liderul Antimafie va spune care este formula care ar aduce o victorie la parlamentare partidelor proeuropene şi dacă aceasta există.

În plus, vom discuta cu preşedintele Antimafie şi despre noua strategie a Partidului Democrat de a se poziţiona ca un partid „pro-Moldova” şi care sunt şansele ca democraţii să guverneze în continuare Republica Moldova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite