Protest la Preşedinţie. Susţinătorii Partidului ŞOR cer demisia Maiei Sandu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

Susţinători ai Partidului Politic Şor, majoritatea de vârsta a treia, au cerut demisia preşedintelui Maia Sandu la un protest organizat astăzi în faţa Preşedinţiei. Manifestanţii au acuzat-o pe ştatului că nu ar întreprinde nimic pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor, transmite IPN.

Deputata Partidului Politic Şor, Marina Tauber, a afirmat că lumea este obosită de scumpiri şi de incompetenţa Maiei Sandu şi a echipei guvernamentale. „A venit timpul ca Maia Sandu să plece împreună cu gaşca ei de bandiţi”, a spus parlamentara.

Marina Tauber a adăugat că Partidul Politic Şor face tot posibilul ca să fie create condiţii mai bune de trai şi face în fiecare zi paşi spre o viaţă mai bună, „dar cei de la guvernare fac doar paşi înapoi”. „Îi dăm ultimatum Maiei Sandu să plece. Dacă nu va pleca, înseamnă că va fi scoasă forţat din această clădire”, a declarat Marina Tauber.

Serghei Burduji, consilier municipal din partea Partidului Politic Şor, a spus că oamenii trăiesc, pe zice trece, tot mai greu şi mai greu. Dacă acum nu se va sta la straja apărării intereselor familiilor, oamenilor în etate, persoanelor cu dizabilităţi, toţi vor rămâne fără viitor. Cei de la guvernare au promis tuturor o viaţă mai bună, dar şi-au făcut-o bună doar lor. Consilierul municipal a mai spus că guvernanţii folosesc criza refugiaţilor pentru a-şi face PR politic. Ajutoarele pentru refugiaţi se pierd pe drum şi nu ajung la destinaţie, la oamenii care au nevoie, iar asta demonstrează că la guvernare sunt nişte corupţi, a adăugat Serghei Burduji.

Contactată de IPN, şefa Direcţiei informare şi comunicare cu mass-media a Preşedinţiei, Liliana Anghel, a declarat că Preşedinţia nu va comenta manifestaţia Partidului Politic Şor din faţa Preşedinţiei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite