„Nu ieşiţi la vot. Daţi o palmă acestei clase politice”. Cine este primul politician care cheamă alegătorii să nu participe în alegerile din Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce majoritatea politicienilor transmit mesaje publice prin care încearcă să motiveze cetăţenii să participe în alegerile locale din Chişinău, ce se vor desfăşura pe 3 noiembrie, vicepreşedintele Mişcării Populare Antimafie Daniela Bodrug cheamă alegătorii să nu meargă la vot ca să dea „o palmă acestei clase politice”.

„Nu ieşiţi la vot. Daţi o palmă acestei clase politice ca să înveţe lecţia, o dată şi pentru totdeauna, că aşa cum le-a mers 30 de ani nu o să le mai meargă în statul ăsta”, a declarat Daniela Bodrug într-o postare video pe pagina sa de Facebook.

Vicepreşedintele Antimafie i-a chemat pe cetăţeni să „nu voteze prostia şi răutatea”, sugerând că este vorba despre cei doi candidaţi din turul doi, Andrei Năstase şi Ion Ceban. Ea a mai adăugat că, indiferent cine din cei doi câştigă, o schimbare spre bine nu va fi.

„Cetăţenii trebuie să înţeleagă un singur lucru foarte important, de care nu au ţinut cont de zeci de ani, şi anume: că un cetăţean poate gândi strategic, însă un cetăţean nu are voie să voteze strategic - să voteze pe unul, ca să nu vină altul. Un cetăţean trebuie să voteze atunci când are cu cine vota. Atunci când acea persoană îi reprezintă viziunea, interesele, năzuinţele şi este capabilă să le realizeze. Acum, avem Chişinăul pe mâna binomului ACUM-PSRM”, a afirmat Daniela Bodrug.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite