Primăria Chişinău a primit un grant pentru finanţarea lucrărilor de reconstrucţie a scărilor de granit din Parcul „Valea Morilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria municipiului Chişinău va beneficia de un grant în valoare de peste 18 milioane 970 mii lei (circa 920 mii euro) din partea Consiliului local al Sectorului 1 a municipiului Bucureşti, România, pentru reabilitarea scărilor de granit din Parcul „Valea Morilor”.

Acordul de grant a fost semnat miercuri, 16 mai 2018, în cadrul întrevederii primarului general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu cu primarul sectorului 1 al municipiului Bucureşti, Daniel Tudorache.  

Pentru reabilitarea scărilor de granit din Parcul „Valea Morilor”, Consiliul local al Sectorului 1 a municipiului Bucureşti, România va acorda un grant în valoare de peste 920 mii EURO, iar Primăria municipiului Chişinău îşi asumă cheltuielile în proporţie de 5 la sută din valoarea totală a proiectului, ceea ce constituie circa 945 mii lei, dar şi cheltuielile de proiectare, asistenţă tehnică, lucrări de efectuare a expertizelor documentaţiei de proiect şi supraveghere tehnică a lucrărilor de execuţie.

Amintim că pe parcursul zilei de astăzi, primarul general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, împreună cu pretorul sectorului centru, Pavel Rusu, se află într-o vizită oficială în capitala României, Bucureşti. 

Implementarea proiectului va începe în perioada imediat următoare, iar lucrările vor fi executate pe parcursul a 14 luni.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite