Preşedintele ţării îngrijorat de faptul că disputele politice pot afecta activitatea instituţiilor guvernamentale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Timofti şi Vlad Filat
Nicolae Timofti şi Vlad Filat

Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti i-a cerut premierului Vlad Filat să asigure funcţionalitatea tuturor ministerelor şi departamentelor guvernamentale, astfel încât acestea să nu fie afectate de disputele politice din cadrul Coaliţiei de guvernământ.

Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, s-a întâlnit astăzi, la Reşedinţa prezidenţială, cu primul ministru, Vlad Filat, cu care a discutat despre activitatea curentă a Guvernului.

Potrivit unui comunicat de presă, şeful statului i-a cerut premierului Filat să asigure funcţionalitatea tuturor ministerelor şi departamentelor guvernamentale, astfel încât acestea să nu fie afectate de disputele politice din cadrul Coaliţiei de guvernământ.

Şeful Executivului l-a informat pe Nicolae Timofti că toate departamentele guvernamentale funcţionează în regim normal şi că a dat dispoziţiile necesare pentru ca activitatea acestora să nu fie influenţate de situaţia politică actuală.
Preşedintele Timofti a reiterat că este necesar ca în cadrul Alianţei pentru Integrare Europeană să fie continuate discuţiile în vederea identificării unei soluţii pentru situaţia creată şi stabilirii unui consens în interesul ţării.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite