Mihai Ghimpu, citat la Procuratură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Ghimpu, liderul PL
Mihai Ghimpu, liderul PL

Preşedintele Partidului Liberal a fost citat la Procuratura Generală pentru audieri în calitate de martor în dosarul penal deschis în legătură cu interceptarea ilegală a propriilor convorbiri telefonice.

La 1 februarie, Mihai Ghimpu a adresat o sesizare Procuraturii Generale, Serviciului de Informaţii şi Securitate, Comisiei securitate naţională, apărare şi ordine publică a Parlamentului Republicii Moldova. În sesizare, Mihai Ghimpu a solicitat demararea unei anchete, pornind de la declaraţiile deputatului PLDM Valeriu Streleţ, care anunţase, în cadrul unei emisiuni televizate, că deţine interceptarea unei convorbiri telefonice dintre fostul director al Moldsilva, Ion Lupu, şi Mihai Ghimpu prin care ultimul a fost informat pe 23 decembrie 2012 despre incidentul de la vânătoarea din Pădurea Domnească.

Potrivit unui comunicat, audierile vor avea loc mâine, la Procuratura Generală.

Pe 23 decembrie, la vânătoarea din Pădurea Domnească a fost împuşcat Dorin Paciu. Liderii partidelor de la guvernare au anunţat că au aflat despre tragicul incident după ce cazul a fost reflectat de presă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite