Mihai Ghimpu, după aflarea primelor rezultate: Lumea se va convinge că preşedintele nu poate mări salariile şi pensiile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă
FOTO arhivă

Candidatul PL la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, s-a resemnat cu înfrângerea după aflarea rezultatelor preliminare a numărării voturilor. Liberalul însă spune că va miza în continuare pe proiectul Unirii ca unică soluţie de soluţionare a problemelor ţării.

„Sondajele arată că 90% vreau un preşedinte ales direct de popr. Dacă au participat mai puţin de 50% înseamnă că nu e chiar aşa. În al doilea rând mulţumesc tuturor care au votat pentru mine, încă şi în timpul campaniei am spus că mai puţin mă interesează procentul.. pentru prima dată în Republica Moldova cetăţenii au posibilitatea începând cu ziua de azi să analizeze o alternativă a proiectului din 1991. 

Sunt sigur că începând cu acest an cetăţenii se vor convinge că proiectul actual este un proiect nici să trăieşti nici să mori. în timp ce eu am propus un proiect care aduce prosperitate şi siguranţă în ziua de mâine. În toate casele, magazine, străzi, s-a discutat programul meu, asta deja e un lucru foarte bun, că lumea mai crede că preşedintele va mări salariile pensiile, se vor convinge ca presdintele nu poate, atribuţiile sunt reduse..Unirea Republicii Moldova cu România este inevitabila, mulţumesc celor care au muncit pentru acest program”, a declarat Ghimpu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite