Maia Sandu, după închiderea secţiilor de votare: Votul masiv de astăzi înseamnă că oamenii îşi doresc o schimbare! VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO captură video privesc.eu
FOTO captură video privesc.eu

Candidatul comun al PAS, PLDM şi PPDA la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, a organizat un briefing de presă imediat după închiderea secţiilor de votare. Politicianul le-a mulţumit în mod special femeilor care au ieşit în număr mai mare decât bărbaţii la vot, dar şi diasporei.

„Oamenii au înteles că votul lor este important şi au decis să transmită un mesaj clar. Votul masiv de azi înseamnă că oamenii vor o schimbare. Vreau să mulţumesc femeilor care au ieşit la vot în număr foarte mare.

Vreau să le mulţumesc colegilor din diaporă, dumneavoastră trebuia să faceţi un efort mai mare ca să mergeţi la vot. Au fost mai puţin tineri care au mers la vot, probabil fiindcă autorităţile le-au pus impedimente. În turul doi promitem că vom depune toate eforturile ca aceste impedimente să fie eliminate. Mulţumesc cetăţenilor care m-au ales pe mine...campania noastră a fost bazată pe onestitate, ne mândrim cu o primă victorie. Am făcut un pas spre o viaţă demnă..am demonstrat că cu resurse mici putem fac lucrurui mari, cu asemenea oameni vor merge mai departe şi vom îndeplini obiectivele pe care ni le-am propus”, a declarat Sandu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite