Maia Sandu, despre şansele ca PAS să o sprijine pe Silvia Radu în alegerile locale: Nu vom susţine niciodată regimul lui Plahotniuc, un regim al corupţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu, promite că nu va „susţine niciodată regimul lui Plahotniuc, un regim antidemocratic al corupţilor, un regim îndreptat împotriva oamenilor oneşti”. Afirmaţia liderei PAS a fost făcută în contextul declaraţiei primarului interimar al Capitalei, Silvia Radu, care a spus că ea ar putea fi sprijinită şi de Maia Sandu, dacă va ajunge în turul doi la alagerile din Chişinău.

„Silvia Radu nu şi-a anunţat candidatura încă, dar deja se vede în turul doi? Este un comportament tipic uzurpatorilor, care desconsideră votul democratic al cetăţenilor”, a scris Maia Sandu într-o postare pe Facebook.

Potrivit ei, „Plahotniuc îi oferă susţinere mediatică şi administrativă totală Silviei Radu, însă respectul chişinăuienilor nu i-l poate oferi, pentru că acesta nu se cumpără”.

„Şi Silvia Radu, şi Ion Ceban sunt piese în acelaşi joc, iar menirea lor principală este să contribuie la consolidarea regimului corupt, nu să rezolve problemele chişinăuienilor”, a precizat lidera PAS.

Ea a mai adăugat că la alegerile din Chişinău, „PAS susţine candidatul comun al forţelor autentic democratice - Andrei Năstase”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite