Maia Sandu, despre raportul de activitate al premierului Filip: „Starea generală este una foarte proastă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO privesc.eu
FOTO privesc.eu

Lidera PAS, Maia Sandu, afirmă că nu a studiat raportul premierului Filip pentru trei ani de activitate a Guvernului. Cu toate acestea, preşedinta PAS susţine că are o opinie despre activitatea Executivului, care rezultă din ceea ce îi spun cetăţenii la întâlnirile pe care le are cu aceştia.

„Noi nu ascultăm rapoartele lui Filip. Avem lucruri mai bune de făcut, dar putem să judecăm după activitatea acestui Guvern nelegitim, pornind de la propriile noastre percepţii şi de la întâlnirile cu cetăţenii. Starea generală este una foarte proastă. Oamenii sunt dezamăgiţi, oamenii sunt terorizaţi, oamenii sunt săraci, oamenii se simt nedreptăţiţi. Astea sunt concluziile raportului nostru, al meu, în raport cu activitatea acestui Guvern nelegitim”, a declarat Maia Sandu la emisiunea „Punctul de azi” de la TVR Moldova.

În aceeaşi emisiune, liderul PPDA, Andrei Năstase, comentând raportului de activitate al premierului, a spus că: „Oamenii trăiesc mai rău, mai prost, au venituri mai mici. Asta o spun toate sondajele independente. Toate studiile sociologice vorbesc despre lipsa de venituri cuvenite, lipsa de pensii decente, lipsa de salarii bune”.

Pavel Filip declară că, după o perioadă cu multe crize şi tulburări, de trei ani în Moldova se atestă o creştere constantă pe majoritatea sectoarelor, o creştere care va continua şi în următorii ani. Prezentând raportul de activitate al Guvernului pentru trei ani, premierul a menţionat că un lucru de care este mândru îl reprezintă faptul că s-a reuşit creşterea veniturile oamenilor, transmite IPN.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite