Maia Sandu, despre manifestaţia PDM din PMAN: Oamenii au fost ameninţaţi că îşi vor pierde locul de muncă, dacă nu vin la eveniment

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO privesc.eu
FOTO privesc.eu

Preşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, susţine că democraţii au reuşit să adune mii de oameni la manifestaţia din 21 octombrie, pentru că oamenii au fost ameninţaţi că îşi vor pierde locul de muncă, dacă nu vin în centrul Capitalei să-i sprijine PDM.

„În mare parte oamenii au fost ameninţaţi, dacă pot să spun aşa. Şi spun asta pentru că noi am primit mesaje de la oameni de la diferite instituţii publice, cărora li s-a spus că, dacă nu vin la acest eveniment, îşi vor pierde slujbele. Au mai fost aduşi oameni foarte săraci. Am văzut reportaje în care o doamnă în vârstă spune că are pensie de 600 de lei şi a venit să mulţumească partidului. Vă daţi seama că omul nu are cum să vină şi să spună „mulţumesc partidului” pentru 600 de lei. Deci, sunt alte metode prin care a fost convinsă să vină acolo”, a spus Maia Sandu la emisiunea „Adevărul Live”.

Lidera PAS afirmă că nu a văzut oameni fericiţi în Piaţă. 

„Am văzut oameni îmbrăcaţi în costume foarte scumpe şi cu coafuri aranjate, care cred că au costat foarte mult, pe scenă. Iar în Piaţă am văzut oameni în mare majoritate sărmani şi foarte trişti”, a subliniat Maia Sandu.

Întrebată de ce persoanele care ar fi ameninţate de democraţi să vină la manifestaţie nu au făcut publice aceste cazuri, lidera PAS a exlicat că „oamenilor le este frică. Această guvermare a reuşit să instaureze teroarea în societate”.

Premierul Pavel Filip a declarat că cei care au lansat în spaţiul public acuzaţiile că PDM a adus forţat oamenii în Piaţa Marii Adunări Naţionale la manifestaţia de duminică, 21 octombrie sunt invidioşi că nu au potenţialul de a organiza asemenea evenimente ca cel al democraţilor.

Partidul Democrat din Moldova (PDM), condus de către controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, a organizat duminică, 21 octombrie, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, o amplă manifestaţie intitulată „Adunarea Naţională PDM - Pentru Moldova”. Mii de oameni s-au adunat în centrul Capitalei pentru a asculta discursurile liderilor formaţiunii, în contextul alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite