Maia Sandu: Dacă alegerile vor fi libere şi corecte, vom avea majoritate parlamentară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO privesc.eu
FOTO privesc.eu

Dacă alegerile parlamentare vor fi libere şi corecte, blocul din care va face parte Partidul Acţiune şi Solidaritate va obţine majoritatea în Parlamentul Republicii Moldova. Declaraţia a fost făcută de către preşedinta PAS, Maia Sandu. Potrivit ei, există riscul ca aceste alegeri să nu fie recunoscute la nivel internaţional, dacă vor exista multe cazuri de falsificare, transmite IPN.

Maia Sandu susţine că este examinată şi varianta că blocul electoral va fi în opoziţie parlamentară, dar va lupta pentru a obţine majoritatea.

„În situaţia în care ne aflăm, când oamenii pleacă şi când această guvernare a demonstrat ce poate şi ce îşi doreşte pentru noi toţi, nu ne putem permite ca acest lucru să mai continue încă patru ani”, a spus preşedinta PAS în cadrul emisiunii „Important”, de la postul de televiziune TVC21.

Maia Sandu spune că oamenii înţeleg că liderul PDM şi preşedintele Igor Dodon conlucrează şi sunt conştienţi de faptul că, dacă votează pentru primul, înseamnă că votează şi pentru al doilea şi invers. De aceea, contează pe un rezultat bun al blocului la următorul scrutin. Maia Sandu îşi doreşte ca blocul electoral, din care va face parte şi PAS, să reprezinte întreaga societate.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite