Leancă îndreaptă tunurile spre opoziţia de dreapta: Andrei Năstase este fratele mai mic al lui Igor Dodon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO colaj
FOTO colaj

Candidatul PPEM pentru funcţia de preşedinte al ţării, Iurie Leancă, a dedicat luni, 26 septembrie, două postări contracandidatului său, liderul PPDA, Andrei Năstase. În opinia lui Leancă, Năstase nu ar fi proeuropean şi îl numeşte un „Dodon mai mic”.

„Avem un candidat care susţine apropierea de Est din cauza misiunii primite de la Moscova - Igor Dodon. Mai avem un candidat care îngroapă tacit în propriul program politic, discursul despre integrarea europeană, din cauza misiunii primite de la Ţopi - Andrei Năstase.

Eu susţin cu tărie că drumul spre Vest este unica noastră şansă, iar această siguranţă îmi este dată din discuţiile pe care le port cu cetăţenii din ţara noastră. La întâlnirea de duminică cu oamenii din Grătieşti, aceştia mi-au transmis durerile şi speranţele lor. Cu toţii îşi doresc o ţară prosperă, fără corupţie, salarii şi pensii decente şi cu toţii ştiu că aceste lucruri se pot îndeplini doar dacă ne vom continua drumul spre Vest.

Aceste discuţii îmi confirmă că lupta noastră va avea succes şi că Moldova, prin parcursul său european, va deveni un stat al bunăstării!”.

„Andrei Năstase, din calitatea sa de frate mai mic al lui Dodon, este candidatul care îi convine cel mai mult acestuia din urmă, primind misiunea de a fragmenta voturile dreptei.

Oricare dintre cei doi ar ajunge preşedinte, parcursul european al Moldovei va fi în pericol. Dodon susţine îndepărtarea de UE pe faţă, militînd pentru apropierea de Moscova.

Năstase, un Dodon mai mic, încă nu are curajul să o afirme public, dar din programul politic al partidului său lipseşte cu desăvârşire menţiunea cu privire la continuarea parcursului european”. a scris Iurie Leancă pe pagina sa de Facebook.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite