Iurie Chirinciuc: Moţiunea împotriva mea e un gest de panică din partea PSRM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Transporturilor şi infrastructurii drumurilor, Iurie Chirinciuc, califică moţiunea împotriva sa, înaintată de către deputaţii socialişti, drept „un gest de disperare şi de panică din partea partidului”, transmite IPN.

Ministrul a scris pe o reţea de socializare că de situaţia în care a ajuns astăzi Calea Ferată se face responsabilă guvernarea comunistă, din care au făcut parte şi actualul preşedinte Igor Dodon şi lidera PSRM Zinaida Greceanîi.

„Pe timpul acestora Calea Ferată avea venituri care, în loc să fie canalizate pentru restructurarea CFM, erau furate. Mulţumită acestor personaje comuniste, actualmente socialiste, reforma CFM este în întârziere cu deja un deceniu”, a menţionat ministrul în postarea sa.

Potrivit lui Iurie Chirinciuc, se lobează interese meschine şi atunci când se face atac la Agenţia Naţională Transport Auto – instituţie care a început adevărata luptă cu transportul ilicit de mărfuri şi persoane.

Vineri, 3 martie, deputaţii fracţiunii Partidului Socialiştilor au înaintat o moţiune simplă împotriva ministrului transporturilor şi infrastructurii drumurilor pe motivul „administrării defectuoase în domeniul transporturilor şi din cauza lipsei de performanţe şi a greşelilor continue care nu contribuie la un progres în acest domeniu”. Data examinării moţiunii nu a fost decisă deocamdată.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite