Ion Terguţă depune o solicitare la Guvern în numele alegătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Terguta Facebook

Candidatul blocului electoral ACUM pe circumscripţia uninominală nr. 17 Nisporeni, Străşeni, Ion Terguţă, a depus la Guvern o solicitare, în numele locuitorilor satului Călineşti, Nisporeni, pentru alocarea sumei de 1,7 milioane de lei. Ion Terguţă spune că banii sunt necesari pentru instalarea iluminat public în sat, pentru reparaţia grădiniţei şi a şcolii, transmite IPN.

În cadrul unui briefing de presă organizat în faţa Guvernului, candidatul ACUM a menţionat că, recent, reprezentanţii PDM au promis, în numele liderului partidului, Vlad Plahotniuc, aceeaşi sumă de bani din bugetul de stat, pentru aceleaşi lucrări, pentru un alt sat din raionul Nisporeni.

„Facem acest demers în numele unor cetăţeni contribuabili, plătitori de impozite. Şi pentru că aceşti bani sunt bani publici, considerăm că este corect, egal şi raţional ca de fonduri din bugetul de stat să beneficieze toţi cetăţenii ţării”, a spus Ion Terguţă.

Candidatul ACUM a cerut prim-ministrului să discute problema în regim de urgenţă, să demonstreze că nu este doar Guvernul PDM, ci a întregii ţări Republica Moldova şi că nu face campanie electorală pentru un candidat anume, ci este o instituţie pentru toţi cetăţenii ţării. 

„Nu este un truc electoral, este o problemă cât se poate de complicată, o problemă cât se poate de reală”, a spus candidatul ACUM.

Ion Terguţă a mai declarat că PDM foloseşte, în această campanie electorală, în proporţii extraordinare resursele administrative, iar prin acest exerciţiu vrea ca Guvernul să demonstreze că este al tuturor cetăţenilor şi nu al unui partid politic.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite