Ion Ceban: „Dacă Plahotniuc, care nu a venit la dezbateri este laş, cine este Andrei Năstase dacă nu vine la dezbateri?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul PSRM la funcţia de primar de Chişinău, Ion Ceban, continuă să-i transmită mesaje oponentului său din turul II de scrutin, Andrei Năstase, privind necesitatea de a participa în dezbateri electorale.

„Năstase anterior l-a chemat pe Plahotniuc la dezbateri, Plahotniuc n-a venit. Năstase a zis că Plahotniuc este un laş. Da, Plahotniuc este un laş!”, a scris Ion Ceban într-o postare pe Facebook.

Socialistul a menţionat că, în acelaşi timp, „Năstase nu a venit nici la o dezbatere publică la care l-am invitat, n-a venit la dezbateri la Radio Moldova, nu s-a prezentat la dezbaterile de ieri de la Pro TV, nu a acceptat formatul de dezbateri la RTR Moldova, nu vine la dezbaterile care sunt organizate astăzi la Accent TV. A refuzat să se prezinte la dezbaterile de la TVC 21. Nu acceptă să vin la JurnalTV”.

„Atenţie, întrebare: Dacă Plahotniuc, care nu a venit la dezbateri este laş, cine este Andrei Năstase dacă nu vine la dezbateri?”, a conchis candidatul socialist.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite