Ion Ceban: 20 mai poate deveni un moment de cotitură în istoria modernă a Chişinăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul Partidului Socialiştilor la alegerile noi din Chişinău, Ion Ceban, spune că pentru el campania electorală a fost o oportunitate de a-şi expune viziunea privind modul în care pot fi soluţionate problemele cu care se confruntă locuitorii Capitalei. El i-a chemat pe chişinăuieni la urnele de vot pe 20 mai, menţionând că această zi poate deveni un moment de cotitură în istoria modernă a municipiului, transmite IPN.

„Noi, spre deosebire de alţi candidaţi, am fost permanent alături de locuitorii capitalei, am intervenit ori de câte ori a fost nevoie să soluţionăm problemele Capitalei. Şi punctele noastre de vedere sunt bine cunoscute pentru locuitorii oraşului”, a declarat Ion Ceban într-o conferinţă de presă vineri, în ultima zi în care mai este permisă agitaţia electorală.

Candidatul PSRM spune că a folosit din plin campania electorală pentru a-şi prezenta oferta electorală pentru Primăria Chişinău. A organizat conferinţe de presă în care a înaintat propuneri concrete pentru fiecare domeniu de activitate, pentru fiecare categorie de cetăţeni şi a avut numeroase întâlniri cu alegătorii. A participat la emisiuni şi dezbateri electorale şi regretă că nu au făcut-o şi alţi candidaţi.

Ion Ceban spune că unii au încercat să-l atragă în polemici politice, au vrut să-şi sporească ratingul în urma confruntărilor cu el. 

„Până la urmă, este sigur că oamenii au înţeles cine şi cu ce s-a ocupat în această campanie electorală, cine şi cu ce scop vrea să vină la Primărie, dar şi cine şi ce soluţii are pentru Chişinău”, a mai spus candidatul PSRM.

Pe 20 mai, alegeri locale noi pentru funcţia de primar vor avea loc în municipiile Chişinău şi Bălţi, şi alte cinci localităţi din ţară.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite