Igor Dodon, despre acuzaţiile Maiei Sandu că familia îi este urmărită de poliţişti: „Asta se numeşte paranoia”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon si Maia Sandu

Liderul PSRM, Igor Dodon, respinge acuzaţiile că ar fi dat indicaţii ministrului de Interne, Pavel Voicu, ca să urmarească membrii familiei preşedintelui Maia Sandu. Igor Dodon susţine că Maia Sandu încearcă să se victimizeze în contextul campaniei electorale.

„Nu ştiu de ce mă acuză pe mine. Ce am eu cu chestia asta. Sunt sigur că nu-s niciun fel de încercări de urmărire sau filaj.

Este o încercare de a se victimiza, a mai făcut lucrul ăsta”, a declarat Igor Dodon în emisiunea sa online de vineri.

Igor Dodon a precizat că, la moment, „de filaj se ocupă doar SIS, care este în subordinea Maiei Sandu”.

„Maia Sandu primeşte detaliat un raport de la SIS despre ce a făcut Igor Dodon şi familia lui, despre ce fac judecătorii, procurorii”, a spus Dodon.

Mai mult, Igor Dodon a comunicat că Maia Sandu şi-ar fi triplat paza de corp. 

„La fiecare intersecţie stau ofiţerii SPPS. Niciodată în istoria Republicii Moldova nu au stat inspectorii SPPS de-a lungul drumului, la fiecare intersecţie. Sute de oameni sunt implicaţi în fiecare dimineaţă. Asta se numeşte paranoia”, a mai adăugat Dodon.

Amintim că Maia Sandu a declarat într-o emisiune la TV8 că membrii familiei sale sunt urmăriţi timp de câteva săptămâni de către angajaţii MAI. Cu toate acestea, Maia Sandu a spus că nu va depune o plângere la organele competente, ci va chema oamenii la vot pentru alegerile din 11 iulie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite