Ghimpu: Numai Dorin Chirtoacă ştie ce e în sufletul lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO pl.md
FOTO pl.md

Preşedintele PL, Mihai Ghimpu, afirmă că primarul Dorin Chirtoacă, aflat în arest la domiciliu pentru trafic de influenţă, se simte bine, iar de edil ar avea grijă însuşi liderul liberalilor, dar şi mama primarului.

Mihai Ghimpu susţine că primarul de Chişinău în continuare se declară nevinovat, dar indiferent de acest lucru, sugerează că acesta nu mai are viitor politic.

„ Cred că numai el ştie ce e în sufletul lui. Ca să munceşti de la o vârstă fragidă, să vii să iai Capitala falimentată şi să o ridici, iar în final aşa să se termine. Deja nu mai contează, important că a fost public discreditat. Aţi văzut şi ştirile cum le daţi şi voi, doar nu vă uitaţi că acolo e trafic de influenţă, dar voi toţi spuneţi că e corupţie. Sunt lucruri diferite”, a declarat liberalul.

Dorin Chirtoacă a fost escortat în seara de joi, 25 mai, la sediul CNA, după ce în biroul edilului au fost efectuate mai multe percheziţii de către oamenii legii. Primarul este bănuit de trafic de influenţă în „dosarul parcărilor”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite