Episcopul Marchel, către jurnalişti: De ce nu vă ridicaţi când spun rugăciuni? Am înţeles, sunteţi din partidul Maiei Sandu VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Episcopul de Bălţi şi Făleşti, Marchel, alături de un grup de preoţi, a organizat vineri, 4 noiembrie, o conferinţă de presă prin care au anunţat susţinerea candidatului PSRM la alegerile prezidenţiale, Igor Dodon.

„Dacă noi îndemnăm creştinii să nu voteze pentru Maia Sandu, reiese că-i îndemnăm să voteze pentru Igor Dodon, da, într-adevăr”, a declarat episcopul.

Marchel a dat mai multe replici jurnaliştilor. Acesta i-a spus unuia dintre ei că dacă va vota cu Maia Sandu va fi părtaş la deciziile ilegale luate de ea anterior, dar va fi vinovat şi în faţa lui Dumnezeu.

Totodată, episcopul a menţionat că alegerea din 13 noiembrie, va fi făcută între un creştin şi necreştin, sugerând că Maia Sandu nu ar fi creştină pe motiv că este susşinută inclusiv de persoanele LGBT.

„Nu avem dreptul moral şi creştinesc să votăm pentru ea”, a subliniat preotul, în acelaşi timp numindu-l pe Dodon un patriot şi prieten al Bisericii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite