Echipa lui Leancă se măreşte. Iulian Groza demisionează şi se alătură fostului prim-ministru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulian Groza. FOTO Facebook
Iulian Groza. FOTO Facebook

Viceministrul afacerilor externe şi integrării europene, Iulian Groza, se retrage din funcţie şi se alătură noului proiect al ex-premierului Iurie Leancă. Oficialul a anunţat pe pagina sa de Facebook că Republica Moldova are nevoie de un nou suflu, de o nouă şansă pentru a realiza până la capăt obiectivul de modernizare europeană a ţării, transmite IPN.

Iulian Groza scrie că este sigur că integrarea europeană este unica cale reală pentru a construi o ţară pe care şi-o doresc toţi – o Moldovă modernă, unde funcţionează şi se aplică legea, exact ca şi în celelalte ţări din Uniunea Europeană.

„În ultima perioadă, probabil la fel ca şi mulţi dintre dumneavoastră, am parcurs o etapă de reflecţii profunde cu privire la ce am realizat până acum şi ce trebuie să fac mai departe. Personal am simţit nevoia unei schimbări, nevoia unui nou început, cu noi provocări. În consecinţă, am decis să iau o pauză în activitatea mea la MAEIE şi să mă retrag din funcţia de viceministru al afacerilor externe şi integrării europene”, scrie Iulian Groza.

Oficialul a mai spus că acum Republica Moldova are nevoie de un nou suflu, de o nouă şansă pentru a realiza până la capăt obiectivul de modernizare europeană a ţării şi, într-un final, să devină parte a Uniunii Europene. „Cred cu tărie că această şansă, care poate fi ultima, este strâns legată de noul proiect naţional pe care îl va lansa în curând Iurie Leancă. Iată de ce voi depune toată priceperea şi experienţa mea pentru a sprijini acest efort important al lui Iurie Leancă, care este absolut necesar şi de care îşi leagă speranţa o bună parte a societăţii moldoveneşti”, declară Iulian Groza.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite