Ministrul Dorin Recean neagă acuzaţiile despre accidentul în care a fost implicat, dar şi zvonurile despre plecare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministdrul de Interne Dorin Recean FOTO: Adevărul
Ministdrul de Interne Dorin Recean FOTO: Adevărul

Ministrul de Interne Dorin Recean a infirmat toate acuzaţiile legate de accidentul produs pe 13 iunie pe traseul Rezina-Orhei. Potrivit lui, incidentul a avut loc din cauza deficienţelor tehnice şi a drumului rău, şi nu pentru că era beat la volan.

Recean a explicat că automobilul în care se afla împreună cu viceministrul de Interne Veaceslav Ceban a deraiat şi s-a inversat din cauza pneurilor la roţile din dreapta.

„Eu eram la volan şi nu eram beat. Au văzut inclusiv colegii dumneavoastră de la televiziunea locală. Mai mult, recomand celor care acuză că am mers cu viteză excesivă să vadă în arhivele companiilor de asigurări ce se întâmplă cu un şofer care se răstoarnă la o viteză de 120 de kilometri pe oră. Nu avea să mai fiu aici”, a comentat Recean.


Potrivit ministrului, imediat după incident, poliţia a venit şi a documentat cazul iar el a plătit o amendă de 400 de lei. „Nu am ce ascunde. Mă bucur că subiectul a fost discutat, dar mă întristează acuzaţiile false”, a adăugat Dorin Recean.

Şeful de la Interne a negat şi zvonurile referitoare la o eventuală plecare din funcţie şi alegerea fotoliului de ambasador. „Chiar dacă mi se va propune, voi refuza. Nu am de gând să plec nicăieri. La MAI avem foarte mult de muncit. Trebuie să apropiem poliţia de societate, să instruim poliţiştii, să angajăm peste 2000 de persoane. Muncim zi de zi foarte mult. Haideţi să ne concentrăm şi să promovăm aceste mesaje”, s-a adresat Recean presei.
 

Ministrul Afacerilor Interne, Dorin Recean, şi viceministrul Veaceslav Ceban, au fost implicaţi într-un accident rutier pe traseul Rezina-Orhei. Nimeni nu a avut de suferit. Automobilul se deplasa cu viteza de 65 de kilometri la oră, iar oficialii se întorceau de la o şedinţă de lucru cu şefii subdiviziunilor MAI  din Teleneşti, Orhei, Rezina, Şoldăneşti şi Criuleni.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite