Dodon: Opoziţia trebuie să facă front comun pentru schimbarea guvernării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Opoziţia trebuie să facă front comun în campania prezidenţială, indiferent de culoarea politică, pentru a schimba guvernarea, a declarat liderul PSRM, Igor Dodon, la N4, transmite IPN.

Dodon a spus că a dorit să discute în acest sens cu liderul Platformei „DA”, Andrei Năstase, însă această discuţie ar fi amânată din cauza liderului PAS, Maia Sandu. „Din cauza că Maia Sandu tergiversează negocierile cu Năstase, este amânată şi discuţia noastră cu Năstase. Cred că Maia Sandu face acest lucru intenţionat, execută indicaţiile cuiva din Occident”, a declarat liderul socialist.

Igor Dodon a mai spus că nu va discuta cu PPEM, deoarece preşedintele formaţiunii, Iurie Leancă, ar fi omul lui Vladimir Plahotniuc, care ar avea misiunea de scindare a segmentului politic de dreapta.

Potrivit preşedintelui PSRM, şi Vladimir Voronin, preşedintele PCRM, ar fi omul de încredere a lui Plahotniuc. „Voronin este porta-voce a PDM şi are misiunea de a rupe voturi de la PSRM. Cu toată stima pe care o am pentru Voronin pentru acele lucruri frumoase pe care le-am realizat împreună, cred că acesta trebuie să se retragă şi să se bucure că unul din discipolii săi a reuşit să formeze un partid atât de puternic”, a declarat Dodon.

Dodon s-a arătat convins că va reuşi să câştige alegerile prezidenţiale, iar una din primele acţiuni pe care le va întreprinde în calitate de şef al statului va fi retragerea cetăţeniei moldoveneşti pentru cuplul Traian şi Maria Băsescu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite