Dodon va depunde o contestaţie la CEC, după ce Sandu a apărut alături de Angela Merkel: Ce se întâmpla dacă aveam eu aşa întrevederi la Moscova?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul PSRM la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat vineri, 21 octombrie, că va depunde o contestaţie la CEC privind legalitatea fotografiilor răspândite în spaţiul public, în care Maia Sandu apare alături de înalţi oficiali europeni, precum Angela Merkel şi Donald Tusk.

„Maia Sandu din nou a încălcat legislaţia electorală. De această dată, extrem de grav, fiindcă se simte protejată şi la Bruxelles, şi la Chişinău.


Ce se întîmpla dacă aveam eu aşa întrevederi la Moscova, la nivel înalt? Toată presa moldovenească, toate canalele TV ale lui Plahotniuc, tot felul de demnitari români şi europeni ar fi sărit cu acuzaţii şi cu cererea să fiu retras din cursă.


Iată însă că sfînta Maia încalcă sfidător legislaţia şi toţi tac, zîmbesc, iar unii din presa aşa-zis corectă şi independentă chiar aplaudă.


PLDM-ul din care făcea parte Maia Sandu a votat legea prin care se interzice suportul electoral străin. Acum tot PLDM şi Maia Sandu încalcă această lege. Vedem că Maia Sandu joacă murdar. Şi ilegal. 
Vom depune contestaţie la CEC”, a scris socialistul pe pagina sa de Facebook.

Amintim că candidatul comun la funcţia de preşedinte al ţării din partea PLDM, PAS şi PPDA, Maia Sandu, a participat joi, 20 octombrie, la summit-ul Partidului Popular European care a avut loc la Maastricht. La scurt timp, PPE a publicat pe Facebook fotografii în care liderul PAS apare alături de cancelarul Germaniei, Angela Merkel, preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker şi preşedintele Consiliului European, Donald Tusk.

De asemenea, fotografiile erau însoţite de un mesaj de susţinere a candidatului comun de centru-dreapta.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite