Dodon, avertizat de unionişti: Coşmarul dumneavoastră abia începe. Nu vă jucaţi cu focul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Obştească „UNIREA - ODIP”, organizaţie ce promovează ideea unirii cu România, a comentat afirmaţiile lui Igor Dodon la adresa unioniştilor, făcute după şedinţa Consiliului Suprem de Securitate (CSS) de miercuri, 7 martie.

„În urma şedinţei convocate de el a Consiliului Suprem de Securitate, Igor Nicolaevici Dodon a declarat că „CSS este profund îngrijorat de posibilele acţiuni de destabilizare care ar putea să aibă loc în perioada 24-27 martie. În legătură cu acest fapt, ţinem să confirmăm declaraţiile şi să întărim convingerea CSS că situaţia într-adevăr începe să se destabilizeze, şi va continua să evolueze de acum în colo”, se arată într-un comunicat de presă emis de ODIP.

Potrivit unioniştilor, „stabilitatea pe care au avut grijă să ne-o asigure şi în care s-au făcut cele mai mari acte de corupţie, furturi, fărădelegi, trădări şi batjocoriri a acestui stat şi cetăţenilor săi - se apropie de sfârşit”.

„La fel, Igor Nicolaevici Dodon a adăugat: „Transmitem un mesaj organelor competente să se autosesizeze, pentru că din informaţiile prezentate, cei care se acoperă cu mesaje patriotice unioniste vor să vină la Chişinău să facă destabilizări”. Domnule Dodon, nu vă jucaţi cu focul! Agonia electorală în care vă aruncaţi este de un real folos mişcării unioniste, şi ţinem să vă mulţumim pe această cale pentru promovarea gratuită pe care o faceţi manifestaţiilor unioniste şi curentului unionist per ansamblu”, se spune în declaraţia unioniştilor.

Aceştia au confirmat că, pe 25 martie vor avea loc „acţiuni îngrijorătoare pentru clanurile” din care ar face parte şeful statului.

„Vor veni oameni cu un ideal sfânt, oameni pe care i-aţi minţit, furat, trădat şi înşelat cu nemiluita, ani la rând. Oameni plecaţi de ani buni peste hotarele Ţării vor veni să se facă văzuţi, auziţi şi înţeleşi odată şi pentru totdeauna. Nu vă jucaţi cu focul! Răbdarea oamenilor este la limită!”, afirmă reprezentanţii asociaţiei.

În comunicatul celor de la ODIP se mai subliniază că anul 2018 abia a început, iar surprizele abia încep pentru Igor Dodon.

„Şi pe zi ce trece vor deveni din ce în ce mai „destabilizatoare” pentru clanurile şi călăii pe care îi slujiţi. Coşmarul dumneavoastră abia începe, iar evenimentele au luat o amploare ireversibilă”, se menţionează în declaraţia ODIP.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite