Dionis Cenuşă, despre vizita lui Vlad Plahotniuc la Bruxelles: Arată deschis că el este a treia putere în stat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO pdm.md
FOTO pdm.md

Analistul politic „Expert-Group” Dionis Cenuşă afirmă că liderul PDM, oligarhul Vlad Plahotniuc, prin vizita sa la Bruxelles a dat deschis de înţeles că „el este a treia puterea în stat şi cea superioară”.

„Plahotniuc este preşedintele PDM şi fostul Coordonator al coaliţiei de guvernare PDM-PL, care nu mai există. Astfel, nefiind ales în vreo funcţie publică, Plahotniuc arată deschis că el este a treia putere în stat şi cea superioară, în paralel cu cea a Guvernului şi Parlamentului”, opinează Dionis Cenuşă.

Potrivit expertului, este notabil faptul că Plahotniuc nu are nicio frică de a se poziţiona în centru chiar şi la Bruxelles, arătând de fapt cine conduce cu Moldova.

„Este evident că Plahotniuc a mers la Bruxelles pentru a-şi umaniza imaginea, extrem de negativă pe care o are în capitala UE. Democraţii vor să vândă mai uşor votul mixt”, a conchis Cenuşă.

Vlad Plahotniuc a plecat marţi, 20 iunie, într-o vizită oficială la Bruxelles. Democratul a fost însoţit de premierul Filip şi speakerul Candu. Potrivit unui comunicat de presă al formaţiunii, Plahotniuc a avut întrevederi cu mai mulţi lideri politici europeni, unde ar fi abordat subiecte ce ţin de relaţiile Republica Moldova - UE.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite