Detalii noi despre accidentul rutier în care a fost implicat Igor Dodon: Preşedintele ţării a suferit traumatisme la coloana vertebrală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anunţat că „totul este în ordine, fără traumatisme grave” nici la el, nici la membrii familiei sale, ca urmare a accidentului rutier în care a fost implicat duminică, 9 septembrie, la Străşeni, ex-purtătorul de cuvânt al şefului statului Ion Ceban vine cu detalii noi pe acest subiect.

Ion Ceban susţine că preşedintele ţării „a evitat să dezvăluie detalii despre consecineţele accidentului, fiindcă nu a vrut să pună accent pe starea sa”, însă s-a aflat că, de fapt, „au fost înregistrate un şir de traumatisme, atât la Igor Dodon, la coloana vertebrală, cât şi la copilul său şi mama sa, care a suportat deja o primă intervenţie chirurgicală”.

„Ne rugăm pentru sănătatea familiei prezidenţiale, care din fericire a ieşit fără victime din acel accident foarte şi foarte dubios”, a menţionat Ion Ceban.

La fel ca deputatul socialist Vlad Bătrîncea, şi Ion Ceban consideră că accidentul rutier în care a fost implicat şeful statului „a fost mai curând unul înscenat, decât întâmplător şi îl tratăm cel puţin ca pe un semnal de avertizare, dacă nu ca pe o tentativă direct la viaţa şi sănătatea şefului statului”.

Igor Dodon a fost transportat duminică la spital, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat la Străşeni, când două maşini din coloana sa, într-una dintre ele aflându-se Dodon, unul dintre fiii săi şi mama sa, s-au ciocnit cu un autocamion. Toţi trei au suferit leziuni uşoare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite