Chirtoacă refuză să demisioneze: Demisia trebuie să şi-o dea Dodon, Plahotniuc, Voronin şi Leancă. M-aş duce cu ei la fundul mării, doar să scăpăm Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Dorin Chirtoaca via Facebook.
FOTO Dorin Chirtoaca via Facebook.

După ce a fost eliberat din arest la domiciliu şi pus sub control judiciar, vineri, 10 noiembrie, primarul suspendat al Capitalei, Dorin Chirtoacă, a declarat că nu intenţionează să demisioneze, aşa cum îi solicită mai multe voci din spaţiul public.

„Probabil acum vor începe presiuni cu demisia, precum că m-aş fi vândut lui Plahotniuc sau ceva de genul respectiv. Va începe probabil un tâmbălău şi mai mare în toată chestiunea asta. Dacă e vorba de demisie, demisia trebuie să şi-o dea ei, Dodon, Plahotniuc, Voronin, Leancă şi toţi ceilalţi care lucrează la o mână”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Dezamăgit pe ultimele evenimente politice, primarul a spus că clasa politică din Republica Moldova trebuie să dispară, subliniind că e gata să plece şi el din politică dacă pleacă toţi.

„Vă spun sincer, dacă s-ar putea pe toţi de legat şi de puşi mie ca o piatră de moară de gât, mâine m-aş duce cu ei la fundul mării, dar să scape odată Republica Moldova de dezmăţul ăsta şi de ghetoul în care se doreşte a fi transformat”, a subliniat edilul.

Tot în acest sens, Chirtoacă a menţionat că nu exclude că până la referendumul din 19 noiembrie va fi supus unor tentative de batjocorire şi umilire publică, cum a fost şi în cazul Vlad Filat cu diuzarea de imagini în pielea goală. 

„Nu văd altceva bun să se întâmple decât bătăilor de joc şi încă şi a presiunilor din partea celor care sunt proeuropeni. O să încerc, totuşi, în următoarele zile să explic cum stau lucrurile, să vedem ce posibilităţi voi avea, dar este oricum totul dat peste cap, este în bătaie de joc. Consider că cel puţin la acest referendum trebuie puşi la punct cei care au pornit toată treaba asta, socialiştii, Dodon şi care acolo i-au mai jucat hacul”, a conchis primarul.

Amintim că după cinci luni de arest la domiciliu, instanţa de judecată a decis vineri, 9 noiembrie, că primarul suspendat al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, va fi pus sub control judiciar. Judecătorii au respins demersul procurorilor, care au solicitat ca mandatul de arestare pe numele edilului să fie prelungit cu încă 30 de zile.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite