Bogdan Ţîrdea explică „din punct de vedere politologic” de ce nu e corect ca PSRM să-l critice pe Vlad Plahotniuc: „Să baţi în el nu are niciun sens”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul socialist Bogdan Ţîrdea spune că nu l-a criticat pe liderul PDM, Vlad Plahotniuc, la protestul PSRM din 18 noiembrie, pentru că „Plahotniuc nu este locomotva PDM şi să baţi în el nu are niciun sens”.

„Din punct de vedere politologic şi electoral se bate întotdeauna în locomotivele electorale. Voi (referindu-se la PAS, PPDA, PDM) cel mai mult bateţi în preşedinte şi în PSRM, că el are cel mai mare reiting. Noi, fiind în opoziţie, vom bate în Filip şi în Candu, pentru că Filip şi Candu, împreună cu Marian Lupu, sunt locomotivele PD”, a declarat Bogdan Ţîrdea într-o conferinţă de presă.

Potrivit lui, Vlad Plahotniuc are un „antireiting de -90”, din acest motiv, din punct de vedere al tehnologiilor politice, ar fi mai eficient să-i critici pe cei care ar avea reiting mai mare, precum Andrian Candu, Pavel Filip, Maia Sandu sau Andrei Năstase.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite