Doi biciclişti s-au ciocnit între ei. Unul a ajuns în stare gravă la spital

Doi biciclişti s-au ciocnit între ei. Unul a ajuns în stare gravă la spital

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă FOTO Arhivă

Un accident mai puţin obişnuit s-a petrecut marţi noaptea, în urma căruia un bărbat în vârstă de 57 de ani a suferit leziuni grave.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi biciclişti din localitatea Jibou au fost implicaţi într-un accident petrecut marţi, 8 august, în jurul orei 23, soldat cu rănirea gravă a unuia dintre ei. Potrivit primelor cercetări, vinovat de producerea evenimentului se face un tânăr de 17 ani, care în timp ce conducea pe o strada din Jibou o bicicletă neechipată corespunzător pentru noapte cu lumini şi fără să poarte îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante, a efectuat un viraj la stânga fără a se asigura şi a intrat în coliziune cu un alt biciclist, un bărbat de 57 de ani din localitate.

"În urma impactului, bărbatul de 57 de ani a suferit leziuni grave. Cei doi conducători de vehicul au  fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", ne-au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

Mai puteţi citi:

Băut şi fără permis a lovit cu maşina un copil de trei ani, după care a fugit

 

citeste totul despre: