Încătuşat după ce şi-a făcut un obicei din a conduce fără permis

Încătuşat după ce şi-a făcut un obicei din a conduce fără permis

Tânărul s-au urcat la volan deşi nu avea permis FOTO Arhivă

Aflat sub control judiciar, un tânăr a fost reţinut de poliţişti pentru comiterea mai multor infracţiuni de conducere fără permis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat în vârstă de 22 de ani din comuna Someş Odorhei, judeţul Sălaj, a fost arestat pentru 30 de zile pentru comiterea mai multor infracţiuni de conducere fără permis. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, tânărul a fost reţinut de către oamenii legii marţi, 10 ianuarie, după ce cu trei zile înainte a fost depistat la volanul unui autoturism, deşi nu avea permis de conducere. Alături de el, în maşină se aflau şi patru patru pasageri.

“Şoferul” iresponsabil nu s-a aflat la prima abatere de acest gen. În perioada iulie 2015-noiembrie 2016, el a fost depistat de patru ori de către poliţişti conducând autoturismul pe drumurile publice, deşi nu avea permis. Pentru aceste fapte, magistraţii Judecătoriei Jibou l-plasat, în luna noiembrie a anului trecut , sub control judiciar pentru 60 de zile.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore  şi depus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj. Miercuri, 11 ianuarie, el a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Vă mai recomandăm:

Poliţist condamnat pentru că a condus o maşină neînmatriculată şi cu număr fals. Ce pedeapsă i-a dat prima instanţă

Instructor auto lăsat fără permis. A trecut pe roşu în timp ce-şi învăţa cursantul să conducă

citeste totul despre: