Încătuşat după ce şi-a făcut un obicei din a conduce fără permis

Încătuşat după ce şi-a făcut un obicei din a conduce fără permis

Tânărul s-au urcat la volan deşi nu avea permis FOTO Arhivă

Aflat sub control judiciar, un tânăr a fost reţinut de poliţişti pentru comiterea mai multor infracţiuni de conducere fără permis.

Un bărbat în vârstă de 22 de ani din comuna Someş Odorhei, judeţul Sălaj, a fost arestat pentru 30 de zile pentru comiterea mai multor infracţiuni de conducere fără permis. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, tânărul a fost reţinut de către oamenii legii marţi, 10 ianuarie, după ce cu trei zile înainte a fost depistat la volanul unui autoturism, deşi nu avea permis de conducere. Alături de el, în maşină se aflau şi patru patru pasageri.

“Şoferul” iresponsabil nu s-a aflat la prima abatere de acest gen. În perioada iulie 2015-noiembrie 2016, el a fost depistat de patru ori de către poliţişti conducând autoturismul pe drumurile publice, deşi nu avea permis. Pentru aceste fapte, magistraţii Judecătoriei Jibou l-plasat, în luna noiembrie a anului trecut , sub control judiciar pentru 60 de zile.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore  şi depus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj. Miercuri, 11 ianuarie, el a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Vă mai recomandăm:

Poliţist condamnat pentru că a condus o maşină neînmatriculată şi cu număr fals. Ce pedeapsă i-a dat prima instanţă

Instructor auto lăsat fără permis. A trecut pe roşu în timp ce-şi învăţa cursantul să conducă

citeste totul despre: