Doamnele ocupate pot scăpa de gătit de sărbători. Cât costă o masă de la catering oferită de firmele din Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Firmele de catering sunt suprasolicitate de sărbători FOTO: arhiva Adevărul
Firmele de catering sunt suprasolicitate de sărbători FOTO: arhiva Adevărul

În cazul în care timpul este unul motiv preţios pentru care nu aveţi când să gătiţi de sărbători, doamnele sau domnii pot avea o masă bogată de Crăciun ori de Revelion fără nici cel mai mic efort. Singura condiţie este să dispuneţi de un buget destul de mare.

Puţinele firme sau restaurante din Vaslui care oferă şi servicii de catering au început să iasă cu oferte care mai de care mai difersificate pentru mesele de sărbători. Fie că vorbim de mâncare tradiţională, fie că vorbim şi de bucate mai extravagante, vasluienii, în special doamnele, pot sta liniştite acasă şi să comande prin telefon. 

Firmele oferă meniuri complete care conţin aperitiv, friptură şi desert. Dacă de Crăciun preţurile sunt ceva mai moderate, pentru noaptea dintre ani ele pot ajunge şi la 400 de lei de persoană. „Restaurantul nostru poate livra mâncare pentru oricine. Singura condiţie este aceea ca cel care face comanda să solicite măcar 10 meniuri. Asta nu înseamnă că vom face rabat în cazul în care comanda este mai mică, dar consistentă. În funcţie de client, meniul comandat în regim catering variază între 150 şi 400 de lei de persoană“, ne-a declarat Florin Mititelu, administratorul restaurantului Phoenix. 

Pentru a evita aşteptarea, cei care apelează la astfel de servicii trebuie să ştie că, în perioada sărbătorilor, comenzile se vor face din timp, chiar şi cu două-trei zile mai devreme. „Din experienţa noastră, ne aşteptăm ca în perioada următoare comenzile să crească, tocmai de aceea rugăm clienţii să ne contacteze din timp“, a mai adăugat Florin Mititelu. 

Restaurantul Phoenix organizează şi o petrecere în noaptea de Revelion. Masa festivă costă 220 de lei de persoană şi conţine un aperitiv bogat făcut cu produse eco, o gustare, friptură şi desert. Ca o noutate, în acest an, clienţii care aleg să petreacă la acest restaurant noaptea dintre ani vor avea parte de „Open Bar“ şi se pot servi atât băuturi alcoolice, cât şi răcoritoare. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite