VIDEO Teribilism la scăldat. Tinerii care sar în cap de la o înălţime de 15 metri, riscându-şi viaţa pentru senzaţii tari

VIDEO Teribilism la scăldat. Tinerii care sar în cap de la o înălţime de 15 metri, riscându-şi viaţa pentru senzaţii tari

Un tânăr sărind în cap de pe o pasarelă înaltă de 15 metri

Apelul făcut de medici şi de victimele teribilismului la scăldat îi lasă reci pe unii tineri. Un filmuleţ postat pe internet îl arată pe un tânăr care sare de pe o pasarelă înaltă de 15 metri în râul Timiş.

Goana după senzaţii tari îi face pe unii tineri să ignore riscurile la care se supun. Una dintre cele mai „tari” senzaţii pentru tinerii din Lugoj, judeţul Timiş, este să sară în râuş Timiş, de pe podul cunoscut sub numele de „Pasarela Leucuţa”. Pasarela are o înălţime de aproximativ 15 metri. Mai multe imagini postate pe internet îi arată pe tineri cum sar de pe această pasarelă, expunându-se unor pericole pe care, probabil, nici nu le bănuiesc.Medicul Aurelian Anghelescu, din cadrul Spitalului Bagdasar – Arseni, din Capitală, a demarat pe pagina sa de Facebook o campanie prin care încearcă să îi conştientizeze pe tineri cu privire la riscurile la care se expun în goana după senzaţii tari. „Deja la neurochirurgie secţia Spinali a Spitalului Bagdasar-Arseni s-au internat în weekend-ul trecut un număr DUBLU de tineri TETRAPLEGICI (paralizaţi de la gat în jos) în comparaţie cu numărul TOTAL de pacienţi înregistraţi în TOATĂ VARA ANULUI 2016 ! Păcat de tinereţile şi perspectivele zdrobite ale acestor tineri”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook.  

Pe aceeaşi pagină, medicul a postat mărturiile unor tineri, victime ale teribilismului la scăldat. De pe patul de spital, pacienţii fac apel la responsabilitate, cerându-le tinerilor să nu facă greşelile pe care le-au făcut ei.citeste totul despre: