Cum arată chinul de nouă ore cu trenul pe ruta Bucureşti-Timişoara VIDEO

Cum arată chinul de nouă ore cu trenul pe ruta Bucureşti-Timişoara VIDEO

Captură din călătoria între Bucureşti Nord-Timişoara Nord

Printre postările din acest an de pe canalul de Youtube DPS Romania-trains se află şi înregistrarea unei călătorii pe ruta Bucureşti-Timişoara. Sunt 533 de kilometri parcurşi în nouă ore.

Ştiri pe aceeaşi temă

DPS Romania-trains este un inedit canal creat pe Youtube, de către utilizatorul Dragoş, un pasionat de trenuri. Acesta realizează, de ani buni, filmări cu trenuri, realizate în diferite locaţii din România. Pe lângă „scurtmetraje”, Dragoş face filmări pe distanţe lungi de tip „Rear view” (oglindă retrovizoare), în care camera HD suprinde imagini din spatele garniturilor de tren. Printre postările din acest an se află şi înregistrarea unei călătorii pe ruta Bucureşti-Timişoara.

"Am deosebita plăcere să vă invit la o călătorie de 9 ore pe Magistrala 900 (fosta 100) care face legătura între capitala României, Bucureşti, şi cel mai vestic mare oraş al ţării, locul de unde a pornit Revoluţia Anticomunistă din 1989, Timişoara. Vizionare placută!". Aşa sună descrierea vidoclipului urcat pe Youtube, care îi poartă pe vizitatori într-o călătorie lungă, de nouă ore, de la Bucureşti la Timişoara. Sunt 533 de kilometri. Este numit şi "drumul groazei" de cei care sunt nevoiţi să călătorească deseori între cele două oraşe.

Prima parte a călătoriei este din gara Bucureşti Nord până la Balota (304 kilometri). Cea de-a doua postare începe de la Balota şi se încheie în gara Timişoara Nord.      

 

citeste totul despre: