26.000 de contribuabili din Târgu Jiu pot scăpa de majorările de întârziere la sumele restante, dacă îşi plătesc datoriile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 26.000 de contribuabili din municipiul Târgu-Jiu, persoane fizice şi juridice, vor putea beneficia de anularea majorărilor de întârziere pentru impozitele restante.

Condiţia pentru a beneficia de această scutire este să vină până pe 31 martie şi să-ţi achite impozitele restante. „Facilitatea de anulare vizează o sumă de peste trei milioane de lei, ar urma să se încaseze 20 de milioane de lei, iar 11 milioane de lei sunt amenzi. De această facilitate vor beneficia peste 26.000 de contribuabili. Unii şi-au mai achitat din datorii. Această procedură are la bază ordonanţa 44/2015 privind facilităţi, unde se prevede ca administraţiile fiscale pot să îşi adopte propria procedură de lucru privind aplicarea acestei facilităţi. Pe raza localităţii Târgu-Jiu avem mulţi contribuabili persoane fizice cu restanţe, ne-am gândit ca această procedură să vizeze şi contribuabilii persoane fizice şi pe cei persoane juridice”, a spus Mariana Budulan, şefa Direcţiei Publice de Venituri Târgu Jiu. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite