Anchetă a procurorilor după ce trupul unei femei şi cel al unui bărbat au fost găsite într-o baracă de la marginea municipiului Sibiu

Anchetă a procurorilor după ce trupul unei femei şi cel al unui bărbat au fost găsite într-o baracă de la marginea municipiului Sibiu

Poliţiştii şi procurorii din municipiul Sibiu au declanşat, duminică, o anchetă după ce trupul unei femei şi cel al unui bărbat, foşti soţi, au fost descoperite într-o baracă de la marginea oraşului. Femeia a fost înjunghiată, iar bărbatul a fost găsit spânzurat, existând suspiciuni că bărbatul şi-ar fi ucis fosta soţie şi apoi s-ar fi omorât.

Ştiri pe aceeaşi temă

Surse judiciare au declarat, duminică, pentru News.ro, că a fost demarată o anchetă după ce trupurile a două persoane au fost descoperite într-o baracă, la marginea municipiului Sibiu.

"Este vorba despre o femeie în vârstă de 53 de ani şi un bărbat în vârstă de 54 de ani, foşti soţi, care nu locuiau împreună şi pe care fiica lor i-a dat dispăruţi duminică dimineaţă, anunţând că nu i-a mai văzut de miercuri sau joi”, au declarat sursele citate.

Fata s-a deplasat cu poliţiştii în cartierul sibian Cireşica, unde cei doi foşti soţi aveau o grădină. Acolo, într-o baracă, au fost găsiţi femeia înjunghiată şi bărbatul spânzurat.

Anchetatorii bănuiesc că bărbatul şi-a ucis fosta soţie, după care s-a spânzurat, dar pentru a verifica toate informaţiile a fost deschis un dosar penal pentru omor, coordonat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.
citeste totul despre: