Autorul accidentului mortal din comuna Vânători Neamţ a scăpat de arest

Autorul accidentului mortal din comuna Vânători Neamţ a scăpat de arest

Femeia de 49 de ani a decedat în urma accidentului

Împotriva şoferului care a omorât marţi o femeie de 49 de ani procurorii au luat măsura obligării de a nu părăsi țara pe o perioadă de 30 de zile. La testul alcoolscopic, poliţiştii au constatat că autorul accidentului avea 0,73 de miligrame / litrul de alcool pur în aerul expirat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Parchetul de pe Judecătoria Târgu Neamţ a dispus faţă de şoferul măsura obligării obligării de a nu părăsi țara pentru o perioadă de 30 de zile.

„Din primele cercetări efectuate rezultă că, în timp ce A. Petru, de 35 de ani, din comuna Grumăzeşti, conducea o autoutilitară pe DN 15B a surprins şi accidentat pe R. Adela, de 49 de ani, din comuna Vânători-Neamţ, care se deplasa pe marginea părţii carosabile. În urma accidentului, victima a decedat", a precizat inspectorul George Dăscălescu, de la biroul de presă al Poliţiei Neamţ.

După ce a comis accidentul, şoferul a fugit de la faţa locului, dar a revenit ulterior. Când a fost testat alcoolscopic, s-a constatat că avea 0,73 de miligrame/litrul de alcool pur în aerul expirat.


citeste totul despre: