FOTO Scandal pe aeroportul din Oradea. Ce au păţit pasagerii care urmau să ajungă în Barcelona

FOTO Scandal pe aeroportul din Oradea. Ce au păţit pasagerii care urmau să ajungă în Barcelona

Pasagerii nu au mai zburat spre Barcelona

Concedii distruse, locuri de muncă periclitate, nervi şi mult stres. Se întâmplă de aeroportul din Oradea unde aproape 200 de pasageri care ar fi trebuit să ajungă la Barcelona (Girona), s-au trezit cu zborul anulat din cauza furtunii de duminică seara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Programată să decoleze, duminică seara, la ora 22.00, de pe aeroportul din Oradea, cursa Oradea-Barcelona (Girona) a fost anulată din cauza vremii nefavorabile care nu a permis aterizarea aeronavei companiei Ryanair.

În jurul orei 02.00, pasagerii au fost cazaţi la diferite hoteluri din oraş, iar luni spre prânz au revenit în aeroport pentru a vedea care este situaţia.

Reprezentantele companiei aeriene au afirmat că se încearcă transferul pasagerilor către alte aeroporturi din ţară sau din Ungaria, în funcţie de locurile disponibile.

"Pe la ora 00.06 am fost anunţaţi că avionul decolează din Timişoara şi vine la Oradea. Avionul s-a apropiat până la 5 kilometri, îi vedeam luminile, după care a făcut la stânga, Ungaria şi a plecat. Pe noi ne-au lăsat cu ochii în soare, chiar noapte fiind, pe aeroport. După aceea au venit şi ne-au anunţat official că zborul s-a anulat. Cu greu ne-au spus că o să fim duşi la hoteluri, iar azi dimineaţă, tot cu greu, ne-au oferit şi micul dejun, iar peste 20 de minute vom fi scoşi afară pentru că atât au spus că plăteşte compania Ryanair", a povestit Claudiu Racz.

Această soluţie nu este, însă, pe placul tuturor pasagerilor, cu atât mai mult cu cât abia miercuri este programat, cel mai devreme, următorul zbor.

“Ne-au redirecţionat, miercuri, spre Barcelona din Budapesta.  Aşteptăm să vedem dacă ne cazează două zile şi dacă ne oferă transport spre Budapesta. Nu ne-au anunţat nimic. Site-ul este blocat de trei ore. Unde să mergem cu trei copiii, cu valize, cu toate cele” ne-a declarat Stanca Zeic din Turda.

În timp ce unii pasageri se pregăteau de vacanţă, alţii urmau să se întoarcă la muncă, aveau programate întâlniri de afaceri sau chiar programări la medic.

“Nu ştiu ce o să facem. Eu trebuie să ajung la muncă în Spania. Nu concept să zbor miercuri. Este prea târziu”, ne-a declarat revoltată o pasageră.

Printre cei aproape 200 de călători s-au aflat şi familii cu copiii sub un an. Unii au anunţat că vor depune plângere.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea
citeste totul despre: