Cum preparăm cele mai gustoase paste cu roşii, busuioc şi parmezan. Reţeta secretă dezvăluită de chef Mihai Cristian
0
Nu trebuie sa fii expert în gătit ca să prepari rapid nişte paste gustoase. Alături de chef Mihai Cristian, vă prezentăm o reţetă simplă şi gustoasă de paste, gata în mai puţin de 20 de minute.
Paste cu roşii, busuioc şi parmezan este una dintre cele mai simple reţete de paste. Busuiocul proaspăt este esenţial pentru ca mâncarea să iasă gustoasă.
400 g - penne rigate
200 g - mozzarella
200 g - rosii cherry
40 g - busuioc proaspăt
5 g - usturoi
5 g - sâmburi de pin
40 ml - ulei măsline
10 g - sare grunjoasa
1 g - piper proaspăt măcinat
20 g - Parmezan
"Se fierb Pastele "al dente" doar in apa cu sare. Se fierb Pastele "al dente" doar in apa cu sare. Între timp pregătim sosul Pesto din: busuioc, ulei de măsline, usturoi, sâmburi de pin si sare

Între timp pregătim sosul Pesto din: busuioc, ulei de măsline, usturoi, sâmburi de pin si sare. Într-o tigaie călim roşiile cherry, adăugăm sosul Pesto, adăugăm Pastele, mozzarella, sare, piper şi câteva frunze de busuioc proaspăt rupte cu mâna. Se servesc cu parmezan ras deasupra", a explicat chef Mihai Cristian.
Va mai recomandam:
Cum preparăm cel mai gustos gulaş ardelenesc. Reţeta secretă dezvăluită de chef Mihai Cristian