Cum preparăm cele mai gustoase paste cu roşii, busuioc şi parmezan. Reţeta secretă dezvăluită de chef Mihai Cristian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paste cu parmezan

Nu trebuie sa fii expert în gătit ca să prepari rapid nişte paste gustoase. Alături de chef Mihai Cristian, vă prezentăm o reţetă simplă şi gustoasă de paste, gata în mai puţin de 20 de minute.

Paste cu roşii, busuioc şi parmezan  este una dintre cele mai simple reţete de paste. Busuiocul proaspăt este esenţial pentru ca mâncarea să iasă gustoasă.

400 g - penne rigate

 200 g - mozzarella

200 g - rosii cherry

40 g - busuioc proaspăt

5 g - usturoi

5 g - sâmburi de pin

40 ml - ulei măsline

10 g - sare grunjoasa

1 g - piper proaspăt măcinat

20 g - Parmezan

"Se fierb Pastele "al dente" doar in apa cu sare. Se fierb Pastele "al dente" doar in apa cu sare. Între timp pregătim sosul Pesto din: busuioc, ulei de măsline, usturoi, sâmburi de pin si sare

Paste cu parmezan

Între timp pregătim sosul Pesto din: busuioc, ulei de măsline, usturoi, sâmburi de pin si sare. Într-o tigaie călim roşiile cherry, adăugăm sosul Pesto, adăugăm Pastele, mozzarella, sare, piper şi câteva frunze de busuioc proaspăt rupte cu mâna. Se servesc cu parmezan ras deasupra", a explicat chef Mihai Cristian.

Va mai recomandam:

Cum preparăm cel mai gustos gulaş ardelenesc. Reţeta secretă dezvăluită de chef Mihai Cristian

Oradea

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite