VIDEO Clip emoţionant realizat de prieteni în memoria tinerei asasinate în stil mafiot la Oradea. Când va fi înmormântată Dalia Duca

VIDEO Clip emoţionant realizat de
prieteni în memoria tinerei asasinate în stil mafiot la Oradea. Când va fi înmormântată Dalia Duca

Dalia Duca Foto-Facebook

Omorâtă cu bestialitate de interlopul Adrian Hladii, orădeanca Dalia Duca va fi înmormântată astăzi. În memoria ei, prietenii au realizat un colaj video, cu fotografii în care apare frumoasă şi zâmbitoare, în diferite ipostaze: singură, cu mama ei, alături de căţei, pe bicicletă, în maşină.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmuleţul are peste 85.000 de vizualizări şi cuprinde fotografii postate de Dalia pe Facebook. La final este scris mesajul "Odihneşte-te în pace, înger frumos!".  Ucigaşul fetei este căutat în continuare de autorităţi.  Multe mesaje, regrete şi păreri de rău au apărut şi pe paginile de socializare. 

Adrian Hladii, în vârstă de 37 de ani, a răpit-o miercuri dimineaţă din faţa casei, sub ameninţarea armei, după ce fata ieşise la poartă însoţită de un alt bărbat.  Hladii a tras asupra lui mai multe focuri de armă, dar bărbatul a scăpat cu o rană uşoară în zona umărului.

Ulterior, fata a fost găsită împuşcată în cap, într-o maşină abandonată într-o zonă pustie din afara oraşului, pe malul Crişului.

Poliţiştii bihoreni, alături de jandarmi, au continuat căutările în zona în care a fost găsită maşina lui Adrian Hladii şi cadavrul tinerei. La faţa locului au fost observate mai multe pete de sânge, nefiind exclusă posibilitatea ca suspectul să fie rănit.

Anchetatorii au luat la verificat întreaga zonă, inclusiv cu câini de urmă. Descinderi au avut loc la mai multe adrese, zona în care locuieşte suspectul fiind, de asemenea, monitorizată.

În plus, autorităţile din Ungaria s-au mobilizat, de asemenea, acţionând pe teritoriul ţării vecine pentru depistarea bărbatului.

“Se folosesc toate resursele şi pistele posibile pentru găsirea lui, se stă de vorbă cu cercul lui de prieteni, apropiaţi. Poliţiştii bihoreni au luat legătura cu colegii din toate judeţele învecinate şi cu omologii din Ungaria, au fost instalate filtre în trafic, se efectuează scotociri, la operaţiunile desfăşurate pentru prinderea sa participând şi echipe de poliţişti însoţite de câini de urmă”, a precizat comisar de poliţie Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Potrivit unei informări transmise de IGPR, o echipă de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale - Inspectoratul General al Poliţiei Române se află la Oradea.

Adrian Hladii, de 38 de ani are 1,73 m înălţime, constituţie robustă, păr negru, ochi căprui, nu se cunosc detalii despre îmbrăcămintea pe care o poartă.

„Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112”, a mai transmis Alina Dinu.

citeste totul despre: