Cine este interlopul criminalul care a împuşcat-o în cap pe fiica unui fost poliţist. A fost dat în urmărire naţională

Cine este interlopul criminalul care a împuşcat-o în cap pe fiica unui fost poliţist. A fost dat în urmărire naţională

Hladii Adrian

Poliţia a făcut publică identitatea bărbatului care a ucis o tânără de 24 de ani. Este vorba despre Adrian Hladii (38 de ani) cunoscut în lumea interlopă cu porecla de Adi Grasu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Biroul de presă al IPJ Bihor a făcut publică identitatea celui care a ucis-o pe tânăra de 24 de ani, împuşcând-o în cap.

“Poliţiştii bihoreni efectuează ample cercetări şi investigaţii pentru depistarea unui bărbat bănuit că ar fi fost implicat în evenimentele produse în cursul zilei de 15 martie a.c., în municipiul Oradea, anchetate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor sub directa coordonare a procurilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Bihor.

Potrivit acestuia, bărbatul, Adrian Hladii, de 38 de ani, din municipiul Oradea, are 1,73 m înălţime, constituţie robustă, păr negru, ochi căprui, nu se cunosc detalii despre îmbrăcămintea pe care o poartă.

“Poliţiştii bihoreni desfăşoară ample operaţiuni de căutare a sa. Acesta a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră, poliţiştii bihoreni au luat legătura cu colegii din toate judeţele învecinate şi cu omologii din Ungaria, au fost instalate filtre în trafic, se efectuază scotociri, la operaţiunile desfăşurate pentru prinderea sa participând şi echipe de poliţişti însoţite de câini de urmă. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112”, a mai transmis Poliţia Bihoreană.

citeste totul despre: