Tatăl pervers care şi-a violat fiica de 16 ani a fost condamnat la închisoare. Eleva l-a reclamat la şcoală

Tatăl pervers care şi-a violat fiica de 16 ani a fost condamnat la închisoare. Eleva l-a reclamat la şcoală

FOTO: ARHIVĂ.

Magistraţii l-au condamnat la închisoare pe bărbatul din Aninoasa care şi-a violat de mai multe ori fiica de 16 ani. Eleva nu a mai suportat abuzurile şi s-a plâns colegelor sale de clasă.

Judecătoria Petroşani a pronunţat sentinţa în dosarul bărbatului din Aninoasa care şi-a violat fiica de 16 ani.

„Instanţa l-a condamnat pe inculpatul G. E.,la pedeapsa de şase ani închisoare cu executare în regim de detenţie, pentru săvârşirea infracţiunii continuate de viol, două acte materiale”, a informat Judecătoria Petroşani. Sentinţa nu este definitivă, putând fi contestată.

Emil G. a fost arestat preventiv, din luna octombrie 2016, după ce fiica sa de 16 ani s-a plâns la şcoală că a fost agresată sexual.

„Minora s-a plâns colegelor eidespre abuzurile suferite, iar ulterior sesizarea la Poliţie a fost făcută cu ajutorul psihologului de la şcoală, de comun acord cu ea”, informa procurorul Darius Roman, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani. Bărbatul a fost reţinut în urma reclamaţiilor fiicei sale.


Vă recomandăm şi:

Povestea Mirelei Litera, „femeia fatală” dintre Simota şi Litera, devenită martor împotriva „Comisarului Cattani”

Dosarele în care sunt cercetaţi baronul Văii Jiului Alin Simota, liderul interlopilor Cristian Litera şi fostul şef al BCCO Alba Traian Berbeceanu au un numitor comun: Mirela Simina Litera. Tânăra a fost soţia milionarului Alin Simota, apoi a devenit soţia fostului său om de încredere Cristian Litera, iar recent a depus mărturie în dosarul în care a fost arestat Traian Berbeceanu.

Mărturia elevei prostituate de dragul iubitului. Cum a ajuns o adolescentă de 14 ani cea mai căutată damă de companie

Cristina, o elevă din localitatea hunedoreană Vulcan, a fost nevoită să se prostitueze mai multe luni, de la 14 ani, de dragul iubitului său, ameninţată şi şantajată sentimental. Adolescenta se numără printre victimele minore a trei proxeneţi care îşi aşteaptă sentinţa definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia. Ea a relatat că a fost vândută unui număr impresionant de clienţi, cu care întreţinea relaţii sexuale într-o garsonieră şi în hoteluri.

Aventurile sexuale ale baronului Polco. Germanul obsedat de sex cu minore şi-a transformat castelul moştenit în Ţara Haţegului într-un loc al depravării

Castelul Kendeffy din Ţara Haţegului a fost un locul aventurilor deocheate ale unui aşa-zis baron Polco (pe numele său Pal von Daranyi), un moştenitor al familiei nobiliare Kendeffy, condamnat pentru sex cu minore. Germanul de 73 de ani a stat doi ani în închisoare, iar rechizitoriul dosarului său oferă amănunte înfiorătoare despre obiceiurile sale.

citeste totul despre: