Drama unei femei aflate în stare gravă în urma unui incendiu. Nu sunt locuri în clinicile de arşi pentru tratarea ei

Drama unei femei aflate în stare gravă în urma unui incendiu. Nu sunt locuri în clinicile de arşi pentru tratarea ei

FOTO: ARHIVĂ.

O femeie din Baia de Criş a fost victima unui incendiu de vegetaţie. Adusă în stare gravă la spital, bătrâna a fost pusă pe lista de aşteptare pentru un loc într-o clinică specializată pentru tratarea arşilor. Medicii susţin însă că nu sunt locuri disponibile în prezent în astfel de unităţi medicale.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie de 91 de ani a fost transportată în stare critică la spital, cu arsuri pe aproape tot corpul, în urma unui incendiu de vegetaţie. Incendiul s-a petrecut pe un câmp din satul Baia de Criş.

Victima a suferit având arsuri de gradele II şi III pe 80 la sută din suprafaţa corpului şi a fost transportată cu o ambulanţă la Centrul de Primire a Urgenţelor din Brad. Potrivit medicilor, femeia avea arsuri de căi aeriene, faţă, torace, membre superioare şi inferioare. Ulterior, pacienta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva.

„Au loc demersuri pentru a fi transportată cu elicopterul la un spital de arşi, însă din cauza lipsei locurilor în centrele de arşi din ţară, ea a rămas în aşteptarea eliberării unui loc la o altă clinică specializată. Totul va depinde şi de evoluţia ulterioară a stării pacientei”, a precizat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Accident mortal pe şoseaua Călan - Hunedoara: un tânăr de 20 de ani a fost ucis în impactul frontal cu un camion

Marius Lungu, un şofer în vârstă de 20 de ani, a murit, marţi, într-un accident rutier petrecut în zona intersecţiei Drumului Naţional 66 cu şoseaua Hunedoara – Călan.

VIDEO Accident rutier cu trei maşini, petrecut pe DN 7, la intrarea în Deva: un drumar a fost rănit în impact

Un angajat care efectua lucrări de reparaţii pe Drumul Naţional 7, la intrarea în municipiul Deva, dinspre Arad, a fost rănit în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei maşini. Şi un şofer a avut de suferit.

Accident grav pe Drumul Naţional 7: un pieton a murit, lovit de o camionetă

Un bărbat în vârstă de ani a murit în urma unui accident rutier petrecut pe Drumul Naţional 7, în localitatea Ilia.

 

citeste totul despre: