Poliţiştii locali au dat lucrare de control cu primarul Misăilă. Edilul vrea amenzi fără număr

Poliţiştii locali au dat lucrare de control cu primarul Misăilă. Edilul vrea amenzi fără număr

Poliţiştii locali au dat testarela Primărie

Testarea poliţiştilor locali s-a făcut intempestiv iar întâlnirea de la Primăria Focşani a avut şi doze de tensiune.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul Cristi Misăilă i-a convocat azi pe poliţiştii locali la o şedinţă, încheiată neaşteptat pentru aceştia.

După ce le-a reproşat faptul că activitatea lor lasă de dorit, pe toate segmentele de activitate, la sfârşitul întâlnirii primarul le-a dat o testare poliţiştilor, cu întrebări din legislaţie, nu înainte de a-i îndemna pe poliţişti să treacă urgent la aplicarea de amenzi.

 "A fost o întâlnire de bilanţ, ca să-i spun aşa, pe toate domeniile de activitate. Am participat în jur de 70 de poliţişti locali, mai puţin cei care asigură urgenţele. Ni s-a spus să fim mai ancoraţi în lege, să avem o activitate mai bună. Întâlnirea s-a încheiat cu o testare la care nu ne aşteptam, cu întrebări specifice domeniului nostru de activitate. Lucrările urmează să fie corectate la Primărie", ne-a declarat Vasile Chiriac, liderul Sindicatului ProLex din Poliţia Locală.

De altfel, de multe ori primarul Misăilă s-a arătat nemuţumit de munca poliţiştilor locali, motiv pentru care fostul director al Poliţiei Locale Focşani, Ion Gheorghe, şi-a dat demisia.

Postul său nu a fost ocupat nici azi, deşi au fost organizate două concursuri, miza ocupării acestei funcţii fiind se pare foarte mare.

citeste totul despre: